Участники благотворительного бильярдного турнира подарят детям настоящий праздник на День Святого Николая

14 жовтня 2011 року відбувся другий щорічний благодійний кубок Молодих регіонів з більярду. Всеукраїнська молодіжна громадська організація «Молоді регіони» організувала благодійний турнір до Дня Святого Миколая, аби зібрати кошти та подарувати дітям справжнє свято.

У більярдному клубі Status змагалися учасники, кожен із яких зробив внесок у фонд, аби допомогти дітям радісно відсвяткувати зимові свята. Змагання проходили за олімпійською системою. Цього року у турнірі взяли участь Голова ВМГО «Молоді регіони», народний депутат Андрій Пінчук; Перший заступник Голови ВМГО «Молоді регіони», народний депутат Віктор Янукович; Перший заступник Голови ВМГО «Молоді регіони», народний депутат Максим Луцький; Заступник Голови ВМГО «Молоді регіони», народний депутат Олександр Зац та багато інших.

В результаті акції вдалося зібрати 40 тисяч гривень.

Переможцем турніру став народний депутат Віктор Янукович, який виграв путівку на відпочинок у Греції та передав її фонду дитячого будинку у Фастові.

«Турнір пройшов у дружній атмосфері, хоча насправді за перемогу розгорілася запекла боротьба. Усі учасники показали високий рівень майстерності, проте на крок попереду виявився Віктор Вікторович та отримав заслужену перемогу», — вважає Андрій Пінчук.

«Благодійний турнір з більярду став вже доброю традицією для ВМГО «Молоді регіони». Це вже другий турнір. Ми у спортивній боротьбі гарно проводимо час та збираємо кошти для допомоги дітям. До зустрічі наступного року!», — розповів Віктор Янукович.

19 грудня 2011 року за допомогою цих коштів активісти ВМГО «Молоді регіони» привітають дітей хворих на ДЦП, дітей сиріт з усіх дитячих будинків міста Фастова Київської області та дітей з проблемних сімей. Об 11:00 350 дітей відвідають Фастівський драматичний театр. Вистава – це спеціальний подарунок до Дня Святого Миколая.

Источник: Версии
54321
(Всего 0, Балл 0 из 5)
Facebook
LinkedIn
Twitter
Telegram
WhatsApp

При полном или частичном использовании материалов сайта, ссылка на «Версии.com» обязательна.

Всі інформаційні повідомлення, що розміщені на цьому сайті із посиланням на агентство «Інтерфакс-Україна», не підлягають подальшому відтворенню та/чи розповсюдженню в будь-якій формі, інакше як з письмового дозволу агентства «Інтерфакс-Україна

Напишите нам