Уголовный кодекс в законе

Прогуливаясь по бескрайним просторам Интернета, нормальный человек просто перестает любить жизнь. На каждом шагу оффлайн ме рассказывают или «втирают» о прекрасном правовом государстве будущего, о демократичных ценностях и стратегии «прорыва» к украинскому чуду. И лишь Интернет портить как жизнь, так и мечты.

Більшість з нас поважає і Слово Боже, і Конституцію, і Кримінальний кодекс також. Різними словами там прописано: не вкради, не вбий, не забажай, бо буде тобі непереливки. Зрозуміло, що Закон у нас один для всіх. А як же бути із злодіями в Законі? Ну то злодії, підказують політологи, там свої закони… От скажіть, як можна читати про бардак у Верховній Раді, як можна себе поважати в День голосування, як можна бути добропорядним громадянином, розуміючи, що тобою керує новий прекрасний клан майбутнього — депутат в законі. До чого це я? А до того, що ніхто в Інтернет не забороняє нікому говорити про вартість депутатського мандату. Скільки коштує прохідний номер? Правильно, 5-7 млн. долярів. Про що обранці говорять між собою, про шляхи розвитку країни? Марно сподіватись… А от хто скільки заплатив сперечаються до хрипоти, до Інтернет виснаження.

Зрозуміло, що квартира в Києві, лікування в кращих санаторіях, щомісячні перельоти в казкові країни, премія, безкоштовні проїзди в метро — це класно. Але ж це не коштує такої суми! Ну добре, приплюсуємо ще недоторканість. Доречи, як це? Ну наприклад, у тебе є депутатський значок, ти вбив людину, і тобі нічого за це не буде? Можна звичайно піти пограбувати сусіда. І тобі знову за це нічого не буде. Можна плюнути в пику народу. І знову нічого не буде. Мабуть приємна преференція, але невже за це варто платити 5 мільйонів? За логікою — безглузда інвестиція. Та що з цього приводу розкаже Інтернет? Тут можна знайти відповідь на будь-яке запитання. Отже, із останніх подій.

Двадцять другого лютого рейдерський захват управління земельних ресурсів Броварського району. Депутат Савченко І. В. — очільник рейдерського нападу. Хто такий? Хто його бачив? З якої фракції? Заходимо в світову мережу і швидко знаходимо цікаву інформацію.

Савченко Ігор Васильович — депутат Верховної ради України, переконаний БЮТівець. Звідки взявся і чого він хоче зможе відповісти лише лідер, а нам з вами такої інформації не надавали, окрім прізвища навпроти номеру в списку. Що ж пошукаємо інформацію самі. Виявляється Савченко І. В. був заступником ДУСі (Державного управління справами). Саме ним було завдано збитків державі на суму яка перевищує 60 млн. доларів. І ось тут настає дуже цікаво. Хто вміє рахувати — рахуйте, і хто вміє читати — читайте.

У грудні 2003 року Савченко І. В. спільно з Паньком О. М., здійснили підготовку та подали на підписання керівнику ДУС Бакаю І. М. договір про участь з ТОВ «Київвисотбуд» в будівництві житлового будинку за адресою: м. Київ, ділянка № 14 по вул. Староноводницькій, 2-20. за умовами договору, ТОВ «Київвисотбуд» здійснювало стовідсоткове фінансування всіх витрат, пов’язаних із будівництвом і введенням будинку в експлуатацію, натоміть ДУС отримувала 10% частки загальної площі будівлі (1 млн 788, 86 м кв). 09.12.2004 року Савченко І. В. звернувся до ТОВ «Київ висотбуд» з проханням передати на умовах взаємо розрахунків житлову площу у будинку, який будувався в мікрорайоні Позняки Дарницького району міста Києва. Між сторонами було укладено додаткову угоду, за якою ТОВ «Київвисотбуд» передав ДУС 16 квартир. При цьому станом на березень 2005 року вартість 1 кв. м житлової площі в будинку по вулиці Старонаводницькій становила від 6 тис 890 грн, а вартість 1 м кв. в житлових будинках на масиві Позняки становила від 3 тис. 353 грн. вловлюєте різницю? Ловіть! Втрати ДУС від отримання квартир в житловому масиві Позняки в рахунок квартир по житловому будинку по вул. Старонаводницькій становлять 6 тис 328 млн грн. і це підтверджується висновками ревізії фінансово господарської діяльності ДУС проведеної співробітниками голів КРУ у березні-квітні 2005 року.

Загальні збитки ДУС від ведення спільної інвестиційної діяльності за період з 2003 по 2005 роки склали понад 24 млн грн. А це ознаки ст. 191 та 364 Кримінального кодексу України.

Не лінуйтесь панове, читайте та шукайте інформацію. Таких як Савченко Ігор Васильович в БЮТі вистачає. І не лише в БЮТі. Та повернемося до роздумів про 5 млн. за депутатський значок.

Отож, наш депутат купив собі мандат аби прикрити всі злочини скоєні ним на посаді держслужбовця найвищого рангу. Отаке ноу-хау української демократії – віддав частку награбованого партійним босам і «помилки молодості» ніби забуто. Гайда дурням по селах лапшу вішати!

А ми не бидло і не козли. Ми — виборці, до яких приїхав у Броварський район Київської області шанований народний депутат Савченко. Не подумайте, що з лекцією про «Український прорив». Відбілений друг пана Бакая прийшов до народу з наміром відібрати не одну сотню гектарів землі. Аби не лише повернути грошики витрачені на мандат, але і примножити свої капітали.

Ми запитуємо по праву, чемно так запитуємо: «А чого Ви до нас приїхали і що Ви тут робите?». «А я , — каже, — куратор Київської області!» Яке щастя — у нас тепер є куратор! Ми це ковтаємо, розуміючи, що аби від кожної партії були у нас куратори, то тут би жили самі нардепи. А так нічого, обходимося без депутатської милості. Та хочеться похвалитись здобутками, тобто перемогами на шляху до «Прориву»… «Ой, а знаєте, у нас газ в кожному хуторі, та ще будують нову поліклініку». «Та ср…ь я хотів на вашу поліклініку, на вашу раду, на вашу владу. Землею керую від нині тут я!». Повірте, це було! Більш того, наш новий куратор обіцяє приїхати ще! Каже, що наводити порядок і міняти вперте керівництво від РДА до голів сільрад. Та здається нардеп Савченко має іншу мету – білет у Верховну Раду похитнув фінансове здоров’я. Тож для перемоги «Українського прориву» в родинах окремих депутатів, сердешним не вистачає кількох сотень гектарів броварської землі.

І скільки вже таких великих кураторів та різномастих реформаторів приїжджало… А ми хоч і маленькі, і в селі живемо, та Інтернетом користуватися вміємо. Він любий про вас нам все розкаже. Тож всім охочим до народного добра, милості просимо! У нас крім землі ще Кримінальний кодекс в законі. Один для всіх, без винятків.

54321
(Всего 0, Балл 0 из 5)
Facebook
LinkedIn
Twitter
Telegram
WhatsApp

При полном или частичном использовании материалов сайта, ссылка на «Версии.com» обязательна.

Всі інформаційні повідомлення, що розміщені на цьому сайті із посиланням на агентство «Інтерфакс-Україна», не підлягають подальшому відтворенню та/чи розповсюдженню в будь-якій формі, інакше як з письмового дозволу агентства «Інтерфакс-Україна

Напишите нам