Алчный кадр таможни

В последнее время на волне настроений Майдана во всех государственных органах начали происходить кадровые изменения, целью которых является обновление и очищение. Министерство доходов и сборов оказалось в центре внимания новосозданного правительства и прессы. Его деятельность была признана неэффективной, а объединение двух ведомств – налоговой и таможенной служб – нецелесообразным. Хотя идея разъединения Миндоха вызывала множество споров, соответствующие рабочие группы по вопросам возобновления деятельности налоговой и таможенной служб были созданы.
Усіх керівників митниць негайно було відправлено у місто Хмельницький для підвищення кваліфікації, а на керівні посади згодом (кілька днів митниці фактично залишалися без начальників) були призначені виконувачі обов’язків. Мабуть, не варто зупинятись на тому, як такі раптові хаотичні зміни вплинули на стабільність роботи митниць, на суб’єктів зовнішньоекономічної діяльності та особовий склад, і зрештою, на рівень перерахувань до держбюджету. Це і так зрозуміло: безвладдя і нестабільність породжують хаос і страх.

Нові керівники, хто вони? Однозначно, жодних представників бізнесу не спостерігаємо. Керівники митниць – усі «забуті старі митники».

Зокрема, Андрій Войцещук, проти якого на свято Дня митника 25 червня 2013 року, коли він був директором Хмельницького центру підвищення кваліфікації та перепідготовки кадрів, була порушена кримінальна справа за зґвалтування та нанесення тілесних ушкоджень. У нетверезому стані він намагався зґвалтувати начальника кадрового підрозділу Наталію В., а коли та пручалася, побив її. Жінка після цього звільнилась.

У 2012 році сьогоднішній представник нової влади Андрій Войцещук інтенсивно працював над розробкою та виданням навчально-методичного посібника до Митного кодексу України у складі авторського колективу Клименка О.В., Арбузова С.Г. та ін. за загальною редакцією Азарова М.Я.

Нині Андрій Войцещук знову обіймає посаду директора Хмельницького центру підвищення кваліфікації та перепідготовки кадрів. Тому виникає логічне запитання: як саме і чому такий «фахівець» зможе навчити майбутніх митників?

54321
(Всего 0, Балл 0 из 5)
Facebook
LinkedIn
Twitter
Telegram
WhatsApp

При полном или частичном использовании материалов сайта, ссылка на «Версии.com» обязательна.

Всі інформаційні повідомлення, що розміщені на цьому сайті із посиланням на агентство «Інтерфакс-Україна», не підлягають подальшому відтворенню та/чи розповсюдженню в будь-якій формі, інакше як з письмового дозволу агентства «Інтерфакс-Україна

Напишите нам